lørdag 2. juli 2016

Syv ting å huske før du kommer til trimmetime!

1. Husk å komme til oppsatt tid. Kommer du før timen, må du vente til tiden er inne. Blir du forsinket; gi beskjed så snart du kan på telefon.

2. Husk å la hunden din være i bilen fram til du har kontrollert at kennelens hunder er inne i hus. La hunden din bli igjen inne i bilen hvis du ser at Tatler-skottene er ute!

3. Husk at hunden din skal være utbørstet, utkammet  og 100% flokefri når den kommer til trimmetime. Trimming er ikke det samme som flokeutgreiing!

4. Husk å ikke bade hunden din med shampoo rett før trimmetimen, Helst ikke 10-14 dager i forkant av trimmetimen. Bad gjør pelsen glatt og vanskelig å få godt tak i.

5. Husk å sette opp tid til neste trimmetime før du drar. Det er ikke hyggelig for hunden din at det går for lang tid mellom hver trimmetime. Det er er heller ikke hyggelig for din trimmer å måtte overanstrenge seg med din overgrodde hund - fordi det er gått for lang tid siden sist.

6. Husk at ved hverdagstrim av din hund at må du regne med å trimme den minst fire ganger i året for at den skal se rimelig pen det meste av tiden. Det betyr trim minst hver 12. uke fra du får hunden din i hus, til den må forlate deg. 
(Ved utstillingstrim er det vanlig å komme hver tredje uke, eller oftere, til trim).

7. Husk at fra 1. juli i år settes prisen for en trimmetime opp til kr. 900,- 

Husk også å børste og kamme ut hunden din, til bunns, minst en gang i uken mellom hver trimmetime!

Velkommen til trimmetime!

Vennlig hilsen 
Peter

951 88 809 m

35 71 03 72 p

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar